Innovativt Web design. Specialist i WordPress.

Læs mere om mit håndværk. Hos Web og linjer omdanner jeg idéer til tilpassede online tilstedeværelser. Med innovativt webdesign og specialist i at udvikle WordPress hjemmesider, kan jeg være din virksomheds digitale partner.

Specialist i WordPress

Jeg tilbyder skræddersyede WordPress hjemmesider, specielt designet til virksomheder på tværs af forskellige brancher. Mit mål er at gøre det nemt og problemfrit for dig at gøre din vision om en hjemmeside til virkelighed. Med WordPress kan jeg udvikle en unik og tilpasset hjemmeside, der præcist afspejler din virksomheds behov og mål.

Jeg fokuserer på brugeroplevelse, brugervenlighed, responsivt design og optimal ydeevne, så din WordPress hjemmeside ikke blot ser fantastisk ud, men også fungerer perfekt. Jeg sikrer, at du får en hjememside, der ikke bare er en generisk skabelon, men en skræddersyet løsning, der skiller dig ud fra konkurrenterne.

favicon white WordPress hjemmeside & webshop

Innovativt webdesign

Din hjemmeside er det online ansigt for din forretning. Derfor har jeg lavet et tæt samarbejde med en af de dygtigste grafiske designere i Esbjerg: Camilla Hjortborg fra HjortborgTausen. Sammen er vi specialiseret i at skabe skalerbare og kundefokuserede hjemmesider, der er skræddersyet til at møde din virksomheds specifikke behov. Det skræddersyede webdesign er skabt med både din forretningsmodel og målgruppe i tankerne, hvilket sikrer, at din hjemmeside ikke blot er attraktiv, men også funktionel og effektiv.

Sammen vi har ekspertisen og erfaringen til at skabe en hjemmeside, der opfylder dine unikke behov og, forhåbentlig, overgår dine forventninger. Min tilgang til webdesign prioriterer både brugeroplevelsen og din virksomheds succes, hvilket sikrer, at din hjemmeside er optimeret til at drive engagement, konvertering og vækst.

favicon white Webdesign

Har du brug for hjælp til at udarbejde et udbud til en hjemmeside, gennemgå tilbud fra bureauer, eller fastsætte strategiske mål for din hjemmeside?

Et udpluk af virksomheder, der har brugt Web og linjer til deres projekter

ACI
Ankersoe 1
ArtService
Bartender.dk 1
VerdensmaalshusetGenin
Hadetgodt
HjortborgTausen 1
Hoegholm
Jyskag
Lykkeaps 1
NadiaSolgaard
EsbjergRevyen 1
Treend
Rankin 1
Primavp
OST
NordicBackdrop
Om Web og linjer - Hej! Jeg hedder Anna Mai Cave

Spørgsmål, jeg ofte får

Hvorfor bruger du WordPress?

WordPress giver mig mulighed for at skabe skræddersyede og smukke hjemmesider, som har en høj grad af brugervenlighed. Dette sikrer, at din hjemmeside er hurtig, responsiv og nem at vedligeholde, hvilket forbedrer brugeroplevelsen og søgemaskinernes placeringer. I sidste ende vil det generere mere trafik og konverteringer for din virksomhed samtidig med at du har mulighed for selv at lave mindre tilrettelser.

Kan du genbygge min eksisterende hjemmeside i WordPress?

Naturligvis! Jeg tager et kig på din eksisterende hjemmeside og bygger den i WordPress, så du nemt og enkelt kan lave skiftet uden dine kunder mærker noget til det.

Tilbyder du support efter at hjemmesiden er gået live?

Ja, jeg leverer omfattende support efter lancering, inklusive regelmæssige opdateringer, overvågning af ydeevne, SEO-optimering og eventuelle yderligere tweaks eller ændringer, der er nødvendige for at holde dit websted kørende. Det kan du se mere på under Servicepakker.

Hvordan sikrer du, at min hjemmeside er SEO-venlig?

Vi indarbejder bedste praksis for SEO i udviklingsfasen, herunder ren kodestruktur, mobilvenligt design, hurtige indlæsningstider og korrekt brug af overskrifter. Dette sikrer, at din hjemmeside er søgemaskinevenlig og kan rangere godt på Google. 

Hvis du har mig til at skrive teksterne til din hjemmeside, sikrer jeg naturligvis også at disse underbygger SEO'en på resten af din hjemmeside.

Hvordan starter vi et projekt med Web og linjer?

At starte et projekt hos mig er en enkel proces designet til at imødekomme dine behov og mål. Begynd med at kontakte mig for at arrangere en indledende konsultation. Under denne samtale vil vi sammen gennemgå dine projektkrav, mål og ønskede tidslinjer. Efter vores samtale udarbejder jeg et forslag, der skitserer projektets omfang, leverancer og tidslinje. Når forslaget er godkendt, starter vores samarbejdsrejse, hvor jeg arbejder tæt sammen med dig i hvert skridt af processen for at omsætte din vision til en smuk digital tilstedeværelse, der forhåbentlig overgår dine forventninger.

Processen helt simpelt.

Her er et hurtigt kig på, hvordan jeg arbejder. Jeg ved, at indviklede processer kan være nedslående, så jeg har designet mine til at være ligetil og problemfri.

1

Afdækning af dine ønsker og behov

Vi starter ofte med en samtale over en kop kaffe, hvor jeg tager mig tid til at lære din virksomhed at kende og forstå dine ønsker, behov og tidslinje. Sammen planlægger vi, hvornår du ønsker din nye hjemmeside klar. På den måde sikrer vi, at du føler dig tryg gennem hele processen.

2

Tilbud

Du har delt dine mål - lad mig nu skitsere planen. Jeg giver dig en konkret og gennemsigtig oversigt over omkostninger og tidslinjer. Jeg gennemgår også deadlines og andre vigtige detaljer for at sikre, at vi alle er på samme side.

3

Strategi & samarbejde

I strategi- og samarbejdsfasen identificerer jeg din målgruppe og deres behov. Herefter planlægger jeg trinene til at bygge en hjemmeside, der tiltrækker dem. Det er også i denne fase, jeg inddrager grafiker og fotograf efter aftale med dig.

4

Design & bygning

Designfasen begynder med grafikerens eller mit arbejde, alt efter vores aftale. Dette arbejde er ofte baseret på indhold, du har leveret, men kan også blive udarbejdet af mig, fotografen og grafikeren. Når designet er godkendt, bygger jeg din nye hjemmeside.

5

Levering

Din hjemmeside er nu klar til at gå live! I stedet for blot at sende dig det færdige projekt, har jeg god erfaring med at vi gennemgår den sammen, før den bliver lanceret. Her vil jeg også vise dig, hvordan du selv kan arbejde videre med din side, hvis du ønsker det.

Succeshistorier –– Et par udtalelser fra tilfredse kunder!

" Den nye hjemmeside er smuk og elegant men giver et godt indtryk at hygge, varme, intimitet og personlighed. Vores mad er i fokus, præcis som jeg ønsker det, og det er nemt, overskueligt og simplificeret - i forhold til den gamle! Tak til Hjortborg Tausen og Web og linjer for at arbejde hurtigt, effektivt, professionelt - og for at forstå det jeg tænker; ikke det jeg siger. "

- Ea Gram, Rankin Park

" Vi har med stor tilfredshed i en del år samarbejdet med Web og linjer omkring vores hjemmeside, der hvert år gennemgår en ”make-over” med opdatering af layout og årets aktuelle informationer. Vi imødekommes altid med en lynhurtig og venlig betjening og forståelse for vores ønsker, og en stor faglig kompetence. Vi har kun godt at sige om vores samarbejde med indehaver Anna Mai, og vi giver de bedste anbefalinger herfra. "

- Hanne Bjørnskov, EsbjergRevyen

" Vi har haft et tæt samarbejde i over 10 år, og jeg ville beskrive det som kendetegnet ved høj punktlighed og grundighed. Vores samarbejde har altid været præget af et fælles fokus på kvalitet og effektivitet. Jeg sætter stor pris på, hvordan vi sammen har arbejdet på at sikre, at alle projekter bliver gennemført til tiden og med stor omhu. Desuden bliver de designdetaljer, jeg påbegynder, altid fulgt op med præcision og opmærksomhed på detaljerne. Denne dedikation til kvalitet og vores gensidige respekt har været en afgørende faktor for vores langvarige og succesfulde samarbejde. "

- Camilla, HjortborgTausen