Mit navn er Anna Mai. Til efternavn hedder jeg Cave.

Det er mig, der tager telefonen, når den ringer hos Web og linjer. Det er også mig, der svarer på de mails, du sender. Min virksomhed er forankret i Esbjerg, hvor jeg har skabt et fundament bygget på tryghed, ordentlighed og holdbare løsninger.

Et udpluk af virksomheder, der har brugt Web og linjer til deres projekter

ACI
Ankersoe 1
ArtService
Bartender.dk 1
VerdensmaalshusetGenin
Hadetgodt
HjortborgTausen 1
Hoegholm
Jyskag
Lykkeaps 1
NadiaSolgaard
EsbjergRevyen 1
Treend
Rankin 1
Primavp
OST
NordicBackdrop
Kontakt - Web og linjer, jeg sidder klar til at hjælpe

Jeg er Specialist i WordPress. Jeg hjælper virksomheder med at fremstå attraktive for deres kunder.

Jeg startede Web og linjer som en hobbyvirksomhed i oktober 2013, mens jeg skrev min PBA i international markedsføring og salg. Efterspørgslen på hjemmesider og SEO var så stor, at jeg i oktober 2014 måtte træffe et valg: skulle jeg være arbejdstager eller selvstændig? Som du nok kan gætte, valgte jeg at blive selvstændig.

Fra starten valgte jeg WordPress som mit system. Det var vigtigt for mig, at når du vælger mig og min virksomhed som leverandør, så bliver det ved med at være dit valg. Når jeg har bygget en hjemmeside, er den 100% din. Du får alle logins og en guide til, hvordan du bruger din hjemmeside.

Selvfølgelig kan du hyre mig til service og vedligehold, men hjemmesiden er din, og du er fri til at vælge mig på grund af min service og mit arbejde.

Mere end 10 år er nu gået, og jeg har løbende forbedret mine evner og fulgt udviklingen inden for brugervenlige hjemmesider. I dag tør jeg godt kalde mig Specialist i WordPress. Jeg har bygget hjemmesider og webshops for virksomheder i mange forskellige brancher, og jeg håber, din bliver den næste. 

Processen helt simpelt.

Her er et hurtigt kig på, hvordan jeg arbejder. Jeg ved, at indviklede processer kan være nedslående, så jeg har designet mine til at være ligetil og problemfri.

1

Afdækning dine ønsker og behov

Jeg starter ofte med, at vi tager en samtale over en kop kaffe, hvor jeg tager mig tid til at lære din virksomhed at kende og forstå dine ønsker, behov og tidslinje. Sammen planlægger vi, hvornår du ønsker din nye hjemmeside klar. På den måde sikrer vi, at du føler dig tryg gennem hele processen.

2

Tilbud

Du har delt dine mål - lad mig nu skitsere planen. Jeg giver dig en konkret og gennemsigtig oversigt over omkostninger og tidslinjer. Jeg gennemgår også deadlines og andre vigtige detaljer for at sikre, at vi alle er på samme side.

3

Strategi & samarbejde

I strategi- og samarbejdsfasen identificerer jeg din målgruppe og deres behov. Herefter planlægger jeg trinene til at bygge en hjemmeside, der tiltrækker dem. Det er også i denne fase, jeg inddrager grafiker og fotograf efter aftale med dig.

4

Design & bygning

Designfasen begynder med grafikerens eller mit arbejde, alt efter vores aftale. Dette arbejde er ofte baseret på indhold, du har leveret, men kan også blive udarbejdet af mig, fotografen og grafikeren. Når designet er godkendt, bygger jeg din nye hjemmeside.

5

Levering

Din hjemmeside er nu klar til at gå live! I stedet for blot at sende dig det færdige projekt, har jeg god erfaring med at vi gennemgår den sammen, før den bliver lanceret. Her vil jeg også vise dig, hvordan du selv kan arbejde videre med din side, hvis du ønsker det.

Hvorfor Web og linjer?

Når man er selvstændig, er hver eneste kunde den vigtigste kunde. Du kan derfor være sikker på, at jeg altid gør mit absolut bedste for at gøre dig tilfreds. En selvstændig virksomhed kræver ofte mange af døgnets timer, så det er vigtigt at være passioneret for sit arbejde – og det er både jeg og alle mine samarbejdspartnere. Det er sådan, vi skaber gode resultater.

Hårstudio Nadia Solgaard - Ny hjemmeside
Specialist i WordPress
Med dig igennem hele processen - også bagefter
Du bestemmer selv hvor meget du vil være involveret
Intet står med småt - fuld gennemsigtighed
Stærkt samarbejde med grafiker og fotograf
Kun en kontaktperson
Holdbare løsninger baseret på dine ønsker
Hosting med 99,9% oppetid og personlig service
Tryghedspakke sikrer dig mod hacking
Brugervenlig hjemmeside med tilhørende guide