FØLG MED UDVIKLINGEN OG FÅ DINE PRODUKTER PÅ

GOOGLE SHOPPING

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

Opsætning og løbende optimering af Google Shopping for din webshop – den hurtigst voksende platform inden for online salg.

Hop med på vognen før toget kører fra dig

Google Shopping-annoncer gør det muligt for dine produkter at blive vist til dine kunder på Google med billede ved søgning. Shopping-annoncer viser produktet som billede, titlen og prisen i søgeresultaterne i et visuelt format, der vil tiltrække en kundes opmærksomhed. På denne måde kan du opnå højere klikrater fordi mennesker har større tendens til at klikke på et billede, der ligner det produkt, de søger end at læse teksten i søgeresultater.

Det kan også føre til højere konverteringer i de situationer, hvor kunderne allerede kender alle de vigtige oplysninger. Det vil sige, at Google Shopping Annoncer står stærkt, hvis du sælger produkter, som kunder allerede kender.

Google Shopping-annoncer udgør cirka 75% af søgninger efter produkter online i dag. En gennemprøvet Google Shopping-kampagne er afgørende for at vedligeholde dit PPC-ROI (hvor meget du tjener pr. klik på dine annoncer. 

Jeg tilbyder at guide dig og opsætte Google Shopping for dine produkter på dit website, samt den efterfølgende løbende optimering.

 

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk