SKAB INTERESSE HOS DINE KUNDER MED

HJÆLP TIL TikTok

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

Hjælp til TikTok. Fra den større strategi og planlægning til hjælp til det enkelte opslag eller video.

Har du styr på TikTok?

Jeg kan hjælpe dig fra start til slut med at få oprettet:
– En professionel TikTok profil til din virksomhed
– En annoncekonto til reklamer
– En forretning, der viser dine produkter fra hjemmesiden på TikTok

Når de fundamentale opgaver er på plads, kan jeg også hjælpe dig med at drive din virksomheds TikTok profil.

En strategisk tilgang TikTok

TikTok er nyt. Det er højest sansynligt derfor du måske er usikker på hvordan du skal gå til dette nye Sociale Medie. Sandheden er dog, at det ikke er så anderledes fra Intagram. Du har måske lagt mærke til at både Facebook og Instagram (altså Meta) har fået MEGET mere fokus på deres “Reels” – videoer. Ja, det er et resultat af TikToks succes.

Det, der gør TikTok utroligt udfordrene at være på for virksomheder er, at det tager LANGT tid at lave en video i starten. Du vil måske gerne opretholde et professionelt og distanceret forhold til dine kunder. Det kan jeg så fortælle dig: Det er historie. Dine kunder vil have personlighed.

Har du tid til TikTok?

Jeg kan ikke forklare med ord, hvor vigtigt det er, at når en strategi bliver sat i søen, at den også bliver overholdt. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sætter tiden af til at få lavet de opslag, der fremgår i strategien.
Hvis du ikke har tid til det, har jeg. Jeg tilbyder at drive din TikTok side totalt, men også at hjælpe med enkelte opslag, hvis du ikke har tiden eller idéerne lige nu.

Nu har jeg sat en annonce op på TikTok …så virker den nok i et par måneder.

Forkert! Hvis dine annoncer er sat rigtigt op fra starten, rammer du kun lige præcis din målgruppe – nogle gange flere gange om dagen. Derfor vil den ene annonce, du har sat op, ikke blive ved med at have samme effekt. Det handler om at være omskiftelig og mobil. Hvis dine kunder først bliver træt af dine annoncer, mister du deres engagement. 

Derfor tilbyder jeg at drive din annoncekonto og løbende skifte rundt i dine annoncer, så dine kunder løbende bliver introduceret for noget nyt fra din virksomhed.

BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk