SKAB INTERESSE HOS DINE KUNDER MED

HJÆLP TIL LINKEDIN

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

Hjælp til Linkedin. Fra den større strategi og planlægning til hjælp til det enkelte opslag eller video.

Har du styr på LinkedIn?

Jeg kan hjælpe dig fra start til slut med at få oprettet:
– En professionel LinkedIn side til din virksomhed
– En annoncekonto til reklamer

Når de fundamentale opgaver er på plads, kan jeg også hjælpe dig med at drive din virksomheds LinkedIn side.

En strategisk tilgang LinkedIn

LinkedIn adskiller sig fra andre Sociale Media idet, at den primært henvender sig til erhvervsdrivende, der ønsker at øge sit netværk eller sælge sine produkter til aldrig virksomheder derigennem.

Derfor skal man dog aldrig helt afskrive LinkedIn og tænkte “Det er ikke for mig.” For det første tager en virksomhed ALDRIG skade af at blive set (for noget godt). LinkedIn giver dig altså en platform, hvor du kan dele det, du er god til og folk ser det – både i og uden for arbejdstiden. Hertil kommer, at LinkedIn er stærk til at skabe netværk. Ingen er blinde for hvad de mangler i privaten – også selvom de måske finder løsningen på “Det forkerte” Sociale Medie.

OG! Hvis din virksomhed rent faktisk henvender sig til andre virksomheder og erhvervsdrivende, så er LinkedIn det helt rette sted at kigge hen. Det er for alvor her, man kan ramme højtsiddende beslutningstagere i virksomheder indirekte og skabe interesse for sine produkter.

Har du tid til LinkedIn?

Jeg kan ikke forklare med ord, hvor vigtigt det er, at når en strategi bliver sat i søen, at den også bliver overholdt. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sætter tiden af til at få lavet de opslag, der fremgår i strategien.
Hvis du ikke har tid til det, har jeg. Jeg tilbyder at drive din LinkedIn side totalt, men også at hjælpe med enkelte opslag, hvis du ikke har tiden eller idéerne lige nu.

Nu har jeg sat en annonce op på LinkedIn …så virker den nok i et par måneder.

Forkert! Hvis dine annoncer er sat rigtigt op fra starten, rammer du kun lige præcis din målgruppe – nogle gange flere gange om dagen. Derfor vil den ene annonce, du har sat op, ikke blive ved med at have samme effekt. Det handler om at være omskiftelig og mobil. Hvis dine kunder først bliver træt af dine annoncer, mister du deres engagement. 

Derfor tilbyder jeg at drive din annoncekonto og løbende skifte rundt i dine annoncer, så dine kunder løbende bliver introduceret for noget nyt fra din virksomhed.

BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk