FÅ BESØG PÅ MESSEN MED PROFESSIONELLE

MESSESTANDE

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

Rådgivning i opsætning samt design og produktion af bagvægge, borde, tæpper og tryksager til din virksomheds messestande.

Skab umiddelbar interesse

Når man er på messe kæmper man med sine naboer om de besøgendes opmærksomhed. Hos Web og linjer tænker vi ud af boksen og skaber den anderledes messestand, der skaber den umiddelbare interesse hos dine nuværende og potentielle kunder.

Den umiddelbare interesse bliver ofte skabt af større opsætninger, der skaber blikfang. På billedet ovenfor kan du se en af mange messestande, jeg har været med til at indrette gennem tiden. Den store bagvæk med billeder af mennesker i arbejde for virksomheden samt et kort statement om virksomheden, skaber interessen. Logoet på bordet informerer om, hvilken virksomhed, der ejer messestanden. Roll-up’en og katalogerne er med til at skabe dybere information om deres produkter og services.

“Mine kunder skal ikke stå og læse på min messestand”

Det har jeg gennem tiden hørt MANGE kunder sige, når jeg foreslår liiiidt mere tekst end mange andre. Men nu skal jeg fortælle dig hvorfor jeg foreslår det:

  1. Ikke alle mennesker er ens. Nogle mennesker vil faktisk gerne have lov til at stå og kigge og læse om din virksomhed før de beslutter om det overhovedet er relevant at tale med dig.
  2. Hvor mange er I på messen? Ofte har man ikke mere end 1-3 mennesker på sin messestand. På mange messer, er der på et givent tidspunkt mere end 1000 besøgende på messen. Hvis du ikke har noget at opholde dem med, hvorfor skulle de så stå og vente?
  3. Kan den kunde, du lige har snakket med, huske alt hvad du har sagt, når vedkommende kommer hjem? Nej! Når dine kunder og potentielle kunder er på messe, snakker de med MANGE i løbet af en dag. Derfor er det ALTID en god idé at have noget relevant at give dem med i hånden fra messestanden – såsom et katalog. 
BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk