FÅ EN BRUGERVENLIG OG PROFESSIONEL

NY HJEMMESIDE

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

At bygge en professionel hjemmeside i WordPress – fra visitkort hjemmesider til store specialkodninger & -designs.

Ny hjemmeside til din virksomhed

En hjemmeside skal først og fremmest være til at finde på søgemaskiner såsom Google. Dernæst skal den appellere til øjet og skabe opmærksomhed med det samme, kunden lander på siden. Således sikrer vi, at de får lyst til at blive der.

Når din kunde har fundet hjemmesiden og har fået lysten til at blive der, skal den naturligvis indeholde den information, den besøgende søger; altså relevant indhold. Det betyder, at der skal udarbejdes beskrivende og sælgende tekster, der fortæller hvad virksomheden kan tilbyde den besøgende, og hvorfor de netop skal vælge denne virksomhed.

Sidst, men absolut ikke mindst, skal indholdet være til at finde, altså have høj brugervenlighed. Vi sætter os ind i brugerens sted og sørger for, at der er et naturligt flow igennem hjemmesiden, så alt indhold er til at finde for den besøgende på hjemmesiden.

Hvorfor vælge Web og Linjer?

Din hjemmeside er din hjemmeside. Det er normal kutyme for webbureauer og reklamebureauer at beholde alle koder til din nye hjemmeside, så du ikke har mulighed for selv at redigere eller opdatere den uden enten at hyre dem til opgaven eller betale ekstra for koderne. Sådan er det ikke hos Web og linjer Når du har godkendt og betalt for din nye hjemmeside, overgiver jeg alle koderne til dig, så det står dig frit for hvorvidt du er interesseret i at bruge Web og linjer igen eller om du vil gå andetstedshen – men jeg håber da naturligvis at du kommer igen.

Visitkorthjemmeside

Til håndværkeren, coachen og konsulenten, der vil have et professionelt ansigt udadtil på det online marked, men som ikke har store og lange beskrivelser af sine services.

Specialkodet hjemmeside

En specialkodet hjemmeside er til dig, der har nogle specielle behov for funktionaliteter på din hjemmeside. Det kan være et intranet med filer til dine medarbejdere, tilbudsside e.l.

Specialdesignet hjemmeside

Til dig, der vil have en unik hjemmeside. Her får vi en grafiker til at lave et specialdesign til netop din virksomhed, som jeg efterfølgende bygger ud fra designfilerne.

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk