SKAB INTERESSE HOS DINE KUNDER MED

KATALOGER

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

At udarbejde og producere din virksomheds kataloger; grafisk design, billeder og udarbejdelse af tekster.

Et interessant katalog, der fænger og informerer…

Få udarbejdet et katalog, der passer til den røde tråd i din virksomheds markedsføring. Når man sætter kataloger op – uanset om det er et inspirationskatalog, produktkatalog eller en lookbook, handler det først og fremmest om at have modtageren i tankerne, når man sætter det op.

Er modtageren en indkøbschef i en større virksomhed, skal katalogerne sættes op, så det er hurtig og nemt at fremfinde det enkelte produkt i din virksomheds portefølje. Er modtageren en 25 årig kvinde, der har fået dit katalog med hjem på en shoppingtur, er opgaven en HEL anden.

Billeder siger 1000 ord, men det kan 200 ord også

For at holde dine læsere inspireret i et katalog handler det om at finde den helt rigtige balance mellem produktbilleder, inspirationsbilleder, tekster og pauser. Jeg har i mere end 8 år hjulpet en række virksomheder med at opsætte deres katalog. Blandt andre: Internationale Børnedage i Billund Kommune, J.A.K. Workwear 2019/2020 og Dansk Plast 2020.

Jeg påtager mig gerne det overordnede ansvar for både opsætning, booking af fotograf og grafiker samt produktion af dit kommende katalog. Omfanget og størrelsen er naturligvis helt op til dig. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et tilbud fra mig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig.

BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk