SKAB INTERESSE HOS DINE KUNDER MED

TEKSTER TIL MESSESTANDE

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

At skrive relevante og fængende tekster til tryksager. Mine tekster er altid tilpasset mediet – om det er kataloger, messestande eller tryk på biler.

Fang dine kunder med en strategisk messestand

Hos Web og Linjer, hjælpes du hele vejen i mål. Jeg har gennem tiden været med til at opbygge mange messestande. 
Derfor kan jeg også hjælpe dig med at planlægge hvordan din messestand skal se ud og dermed hvilket budskab du kommer ud med til dine kunder. På billedet ovenfor ser du en messestand fra Scandic Bar. 
Der var med vilje fokus på at det skulle være simpelt og bæredygtigt. Derfor havde vi valgt genbrugte æblekasser, et stolesæt fra genbrug og et barbord i stål med 2 stålstole, så de holder i mange år. Til sidst en roll-up i højeste kvalitet, så den kan stå på messer i mange år.

En fængende tilgang til tekster til messestande

Når du bestiller tekster til messestande hos mig får du en fængede tilgang til tekster. Min baggrundsviden og erfaring med at skrive tekster til messestande gør, at jeg ved hvad der virker og hvad der får kunder til at interessere sig for netop din virksomhed. Man skal huske ikke at underkende, at man underholder sine kunder i den ventetid, der måske kunne opstå ved mange besøgende på en messestand. Hertil kommer at kunder på en messe tager sig langt bedre tid til at lære din virksomhed at kende. Derfor bør en messestand ofte indeholde mere tekst end man lige tror.

OBS! Selvom det primære fokus i tryksager oftest er på billeder og grafisk, skal man ikke underkende vigtigheden af en god tekst. Blot fordi øjet først fanger billeder, betyder det ikke, at dine kunder ikke læser – tværtimod. Hvis man tackler sig selv indenom ved ikke at have gode tekster, kan det få dine virksomhed til at fremstå useriøs og læseren ved ikke hvorfor de har fået/set din messestand.

BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk