VÆRE FÆNGENDE, INFORMERENDE OG SEO-OPTIMERET MED

TEKSTER TIL HJEMMESIDER

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

At skrive relevante og fængende tekster til hjemmesider. Mine tekster er naturligvis altid SEO-optimeret, så Google finder dig på relevante søgeord.

Hvad er din hjemmeside værd hvis ingen kan finde den?

At skrive tekster til hjemmesider handler om 2 ting: at være fængende og informerende. En hjemmesidetekst skal kunne ramme nybegynderen og fagnørden.

Når jeg skriver tekster til hjemmesider, har jeg en strategisk tilgang til hvordan teksten skal udarbejdes. Det har jeg fordi jeg ønsker at give dig det bedste udgangspunkt til at fænge dine kunder og lave søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Derfor har jeg altid fokus på følgende parametre:

/ Hvad tilbyder din virksomhed?
/ Hvem er jeres kunder?
/ Hvad er jeres budskab?
/ Hvilket sprog bruger virksomheden?
/ Hvilket sprog forventer kunderne i forhold til branchen?
/ Hvilke keywords er relevante?
/ Hvordan flettes disse keywords ind i sproget?

En strategisk tilgang til tekster til hjemmesider

Når du bestiller tekster til din hjemmeside fra mig, Anna Mai, hos Web og linjer, får du strategiske tekster, hvor der er taget højde for sproget og miljøet i din virksomhed samt hvilket sprog, der fænger kunderne i din branche. Desuden tager jeg et kig på, hvad kunder inden for branchen søger på, når de ønsker at finde en virksomhed som din.

Jeg har endvidere altid en korrekturlæser til at gennemse mine tekster. Det har jeg valgt at gøre fordi jeg, som alle andre, risikerer at stirre mig blind på mit eget arbejde. Så at have en ekstern ekspert til at tage et kig på mit arbejde giver god sparring og sikrer dig et godt og gennemarbejdet produkt.

BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk