FÅ EN BRUGERVENLIG OG PROFESSIONEL

NY WEBSHOP

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

At bygge en professionel Webshop i WordPress & WooCommerce. Både i hurtige og lette, men også dem, der kræver specialkodning.

Ny webshop til din virksomhed

Os, der har en virksomhed, sælger allesammen noget. Nogle sælger services, andre sælger fysiske produkter. Nogle sælger B2B og andre sælger B2C. Uanset hvad, er det ofte en god idé at styrke din virksomhed ved at have en webshop.

En webshop gør dig langt mere tilgængelig for dine kunder og gør det nemt og enkelt for dine kunder at bestille dine produkter og services når de har tid. Du og dine kunder gøres altså uafhængig af åbningstider, tilgængelighed på telefoner og ventetid på svar på e-mails.

Det er vigtigt at huske, at det, at have en webshop ikke betyder, at man skærer sælgere og kundeservice fra. En webshop skal som udgangspunkt ses som et ekstra salgsgen i din eksisterende virksomhed.

Hvorfor skal du vælge Web og linjer?

Du skal vælge mig, Anna Mai, fra Web og linjer fordi jeg har mere end 8 års erfaring med at bygge webshops. Ud over, at jeg selv driver 3 vidt forskellige webshops og derfor kender til både muligheder og udfordringer ved at have og drive en webshop, har jeg bygget MANGE webshops for kunder i den tid, jeg har drevet virksomhed.

Det vigtigste på en webshop er, at den er troværdig.

Med de mange forskellige hjemmesider og webshops, man kan lande på i en Google søgning, hvor man tror at man bestiller et produkt fra Danmark, men i stedet bestiller fra f.eks. Kina eller Rusland, er det vigtigere end nogensinde, at have en veldesignet og troværdig webshop, der meget hurtigt viser, hvem der står bag.

Når jeg bygger en webshop, tænker jeg altid Mobile First.

Det er et faktum, at langt over halvdelen af besøgende på hjemmesider og webshops i dag, besøger din hjemmeside via sin mobiltelefon. Derfor er mindst lige så vigtigt, at din hjemmeside virker og er troværdig på mobiltelefonen, som på computeren.

Med fokus på brugervenlighed.

Brugervenlighed foregår på to plan: Det skal være så enkelt for dig, som muligt, at oprette produkter og rette på din hjemmeside. Det sikrer jeg ved brug af et Webshop – og Mobile First tema til WordPress og WooCommerce. 
Dernæst skal det være hurtigt og nemt for dine kunder at finde rundt på hjemmesiden. De skal hurtigt kunne finde frem til det produkt, de ønsker, men også have det let tilgængeligt at ose.

Klar til Google

Når din nye online butik bliver bygget af Web og linjer sikrer jeg, at din hjemmeside altid er klar til Google. Det gælder både:
Google søgeresultater – SEO
Google Shopping – Produkter i toppen af søgeresultatet og under Shopping-fanen
Google Ads – Reklamer i Google søgeresultater og på partnersider

BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk