SKAB INTERESSE HOS DINE KUNDER MED

HJÆLP TIL FACEBOOK

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

Hjælp til Facebook. Fra den større strategi og planlægning til hjælp til det enkelte opslag eller video.

Har du styr på Facebook?

Jeg kan hjælpe dig fra start til slut med at få oprettet:
– En Facebook Side til din virksomhed
– En annoncekonto til reklamer
– En forretning, der viser dine produkter

Når de fundamentale opgaver er på plads, kan jeg også hjælpe dig med at drive din virksomheds Facebook side.

En strategisk tilgang Facebook

Alt efter hvilken type virksomhed, du driver, skal man have varierende fokus på Facebook. Det kort svar til om man skal være aktiv på Facebook som virksomhed er: JA! Der findes dog ikke noget kort svar til hvor aktiv, du skal være. 
Mange bliver i dag frustreret over at blive vist mindre og mindre i sine opslag. Og det er heller ikke forkert. Facebook skruer mere og mere ned for virksomheders opslag fra deres sider – specielt dem, der ikke bruger penge derinde. Selv forklarer de det med, at de alene viser “Relevant Content” til deres brugere, men sandheden er ikke så ligetil. 

Derfor er det vigtigt, at din annoncestrategi og plan for opslag spiller sammen på Facebook. Jeg kan hjælpe dig med netop at sætte en sådan strategi op.

Har du tid til Facebook?

Jeg kan ikke forklare med ord, hvor vigtigt det er, at når en strategi bliver sat i søen, at den også bliver overholdt. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sætter tiden af til at få lavet de opslag, der fremgår i strategien.
Hvis du ikke har tid til det, har jeg. Jeg tilbyder at drive din Facebook side totalt, men også at hjælpe med enkelte opslag, hvis du ikke har tiden eller idéerne lige nu.

Nu har jeg sat en annonce op på Facebook …så virker den nok i et par måneder.

Forkert! Hvis dine annoncer er sat rigtigt op fra starten, rammer du kun lige præcis din målgruppe – nogle gange flere gange om dagen. Derfor vil den ene annonce, du har sat op, ikke blive ved med at have samme effekt. Det handler om at være omskiftelig og mobil. Hvis dine kunder først bliver træt af dine annoncer, mister du deres engagement. 

Derfor tilbyder jeg at drive din annoncekonto og løbende skifte rundt i dine annoncer, så dine kunder løbende bliver introduceret for noget nyt fra din virksomhed.

BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk