SKAB INTERESSE HOS DINE KUNDER MED

TEKSTER TIL TRYKSAGER

BOOK ET MØDE MED MIG
HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Jeg tilbyder

At skrive relevante og fængende tekster til tryksager. Mine tekster er altid tilpasset mediet – om det er kataloger, messestande eller tryk på biler.

Hvad er din tryksag værd hvis ingen gider at læse den?

At skrive tekster til tryksager handler utroligt meget om mediet.

Hvis der skal skrives tekster til et katalog, handler det om at få vist sine ydelser eller produkter, men først og fremmest at gøre sin virksomhed interessant for læseren. Du skal formulere din virksomheds bløde værdier samtidig med at gøre det klart, hvad din virksomhed kan tilbyde læseren. Man skal ikke være bange for at “bede” dem om at købe – blot gøre det med stil. 

Tekster til flyers og hurtige tryksager handler meget mere om at købe nu og her. Man skal ud med sit budskab tydeligt og på meget få ord, samtidig med at man skal være fængende og fortælle læseren hvorfor de skal købe.

Tekster til produkter, såsom vinduer, biler eller skilte handler meget mere om ligetil og hurtige buzzwords om din virksomhed, som får kunden interesseret og til at spørge ind.

En strategisk tilgang til tekster til tryksager

Når du bestiller tekster til tryksager hos mig får du en strategisk tilgang til tekster. Min baggrundsviden og erfaring med at skrive tekster til tryksager gør, at jeg ved hvad der virker og hvad der får kunder til at interessere sig for netop din virksomhed.

OBS! Selvom det primære fokus i tryksager oftest er på billeder og grafisk, skal man ikke underkende vigtigheden af en god tekst. Blot fordi øjet først fanger billeder, betyder det ikke, at dine kunder ikke læser – tværtimod. Hvis man tackler sig selv indenom ved ikke at have gode tekster, kan det få dine virksomhed til at fremstå useriøs og læseren ved ikke hvorfor de har fået/set din tryksag.

BOOK ET MØDE MED MIG OG HØR MERE

Har du nogle spørgsmål?

Så giv endelig lyd →

mai@weboglinjer.dk